All inspired by nature

Welkom bij de volgende evolutie van office-ontwerp: intelligente soundscapes die zich dynamisch aanpassen aan uw omgeving en de perfecte balans creëren tussen wellness en productiviteit. De Habitat Soundscaping-oplossing combineert de herstellende kracht van de natuur met de allernieuwste technologie om het persoonlijk welzijn te vergroten en uw team de mogelijkheid te bieden om elke dag weer optimaal te werken.

Er is een fundamentele ontaarding tussen onze inherente menselijke behoeften en het huidige open kantoor; technologie en onze moderne levensstijl hebben ons verder weg van de natuur gebracht. Habitat Soundscaping is de oplossing; we brengen de biofiele ervaring naar het kantoor, met behulp van zicht, geluid en wetenschap om afleiding te verminderen en de kloof te overbruggen tussen de eisen van het moderne leven en onze intrinsieke menselijke behoeften.

Samenwerken

Teamwork is de ruggengraat van elk bedrijf. Met de Habitat Soundscaping-oplossing kan uw team overal en altijd samenwerken - zonder zich zorgen te hoeven maken over het afleiden van collega's in de buurt.

Focus

De Habitat Soundscaping-oplossing minimaliseert afleiding en maakt het mogelijk dat werknemers die zich bezighouden met attent en gedetailleerd werk in de zone blijven, ongeacht wat er om hen heen gebeurt.

Wellness

De natuur verlicht stress, verjongt de zintuigen en bevredigt onze meest aangeboren menselijke behoeften. De Habitat Soundscaping-oplossing neemt die natuurlijke, herstellende verbinding op in uw ruimte.

Bron: © 2018 Plantronics, Inc. All Rights Reserved

Bent u geïnteresseerd of wil u meer weten over de Plantronics Habitat Soundscaping-oplossingen?

Stuur een mail naar sales@diatele.com of bel met +31 (0)88-8000402
Wij voorzien u graag van meer informatie